BejelentésAUTOPROFAMILY KFT
NE A CSALÁD SZOLGÁLJA AZ AUTÓT, HANEM AZ AUTÓ A CSALÁDOT!!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponAUTÓ KELL, DE NEM MINDENÁRON....!!!

Üdvözöljük!

Családi vállalkozásunk a kockázatmentes használtautó-vásárlást kínálja Vevőinek.
Tudjuk persze jól, hogy ezt a kockázatot - legalábbis ami a járművet magát illeti - a legjobb szándék mellett sem lehet teljességgel kizárni, mégis beszerzéseink során kifejezetten olyan járműveket keresünk, amelyeket körültekintő, alapos vizsgálatunk alapján jó szívvel merünk ajánlani leendő Vevőinknek. Amelyet nem szervízbe kell vinni először, vagy műszaki vizsgára, hanem azonnal a család szolgálatába lehet állítani.

Ismert a mondás a használtautó piacon: "...hibátlan autó nincs..." mi mégis kitartóan az ehhez közelítő autókat keressük Önnek.

Nem ún."egyezetetett helyszínen " tekintheti meg autóinkat, hanem telephelyünkön. Nem mesélünk "elveszett, elázott, elégett," stb szervízfüzetekről, nem mondjuk az elhasználódott gumira, hogy "...elmegy az még egy tízest...", egyszóval nem mondjuk az öszvérre, hogy táltos...
Annál is inkább, mert "öszvért" nem tartunk készletünkön.

A használatba vételig vezető úton valamennyi felmerülő kérdésére pontos választ tudunk adni. Parnercégeink segítségével a viharvert autóhitel piacon mi már meg tudjuk találni a legkedvezőbb, legstabilabb, legkiszámíthatóbb hitel vagy lízingkonstrukciót, amely a későbbiekben sem okoz Önnek és családjának előre nem látott terheket, de a legjobb kötelező vagy Casco biztosítást is megkeressük néhány perc alatt.

Ingyenes tanácsadó szolgálatunk akkor is az Ön rendelkezésére áll akár írásban, akár telefonon, ha Ön nem Cégünknél vásárol gépkocsit, de valami nem világos.
Ha beszámítással vásárolna új autót, kérésére mi is teszünk vételi ajánlatot, de természetesen csak akkor, ha a kollégáink által megszabott beszámítási összeget nem gondoljuk korrektnek.

Amennyiben nem vásárolna, de átmenetileg szüksége van egy autóra, szintén fordulhat hozzánk bizalommal ugyanis bérleti konstrukcióinkkal remélhetőleg megoldást tudunk nyújtani ilyen esetben is.

Amennyiben pedig szabadulna meglévő gépkocsijától, bízza meg Cégünket az értékesítéssel. A "kikiáltási árat" Ön szabja meg, mi legfeljebb akkor javasolunk mást, ha tapasztalataink szerint a piaci viszonyok is mást mondanak.
Közvetítői díjunk pedig minimális...

Végül megköszönjük, hogy elolvasta ismertetőnket, és reméljük idővel Önt is Ügyfeleink között köszönthetjük.

AutoProFamily Kft
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Linkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!